Predajňa Pneumatiky.sk

Viac informácií

Letné pneumatiky 235/65 R16

Pirelli Carrier 235/65 R16C 115R

Postarajte sa o svoju cestnú flotilu od základov. Obutá do letných pneumatík Pirelli Carrier odvezie váš náklad nielen spoľahlivo a bezpečne, ale aj ďalej a efektívnejšie. Funkčne vylepšené pneumatiky Pirelli Carrier disponujú dômyselnou úplne novou geometriou profilu v kombinácii s vynaliezavou zmesou s obsahom siliky, ktoré spoločne dokážu dosiahnuť lepší výkon v dlhodobom horizonte. A ... Viac »

Momentálne nedostupné

Continental VancoFourSeason 235/65 R16C 121/119N 10PR

  • Palivová efektivita: D
  • Bezpečnosť: C
  • Úroveň hluku: B (72 dB)

Univerzálne použiteľné letné pneumatiky Continental VancoFourSeason pre dodávky sa nebudú hnevať, ak ich nebudete pravidelne prezúvať. Robustná konštrukcia a zosilnené bočnice adekvátne rozkladajú hmotnosť, čím zabezpečujú nielen optimálne ... Viac »

Momentálne nedostupné

Bridgestone Duravis R660 Eco 235/65 R16C 115/113R MO-V

Vysokú mieru spoľahlivosti pri veľkej záťaži dosiahli dizajnéri z dielne Bridgestone pri modeli Duravis R660 určenom pre komerčné využitie. Zamerané na vysoký km výkon a úsporu spotreby v jednom, pneumatiky Bridgeston Duravis R660 sú ekonomicky efektívnym riešením.Kombinácia robustnej a mimoriadne odolnej konštrukcie s jemným dezénom ponúka tuhosť i detailné reakcie na pokyny riadenia v jednom ... Viac »

Momentálne nedostupné