Predajňa Pneumatiky.sk

Viac informácií

Brock RC29 Himalaya Grey Voll Poliert HGVP Ilustračná fotografia

Brock RC29 Himalaya Grey Voll Poliert HGVP

Aby sme zaručili, že vybrané elektróny budú použiteľné na Vaše auto, vyberte prosím model auta. V prípade, že ste Vaše vozidlo nenašli, použite prosím vyhľadávač na stránke Elektróny.

Triumfálne kombinácie atraktívneho dizajnu a novodobého technického prevedenia spojil konštrukčný rad RC Design z dielne Brock do invenčného modelu hliníkových diskov Brock RC29 Himalaya Grey Voll Poliert HGVP. Vaše nároky na kvalitu a vizuál sa tak môžu stupňovať, pričom nezostanú neuspokojené.

5 štíhlych dvojitých lúčov uzatvárajúcich 5 stredových dier mierne oblým zovretím vytvára kreatívne nadčasový formát, ktorý si zamilujete. Vďaka povrchovej úprave a komfortným líniám sú alu disky Brock RC29 Himalaya Grey Voll Poliert HGVP použiteľné každý deň počas celého roku, v akomkoľvek mode.

Dokonalá súhra farebnosti v prevedení himalájskej sivej a plne leštenej verzii Brock RC29 Himalaya Grey Voll Poliert s jemnocitom zvýrazňuje presne to, čo sa očakáva. Unikátne disky pre vaše obľúbené SUV už nemusíte hľadať. Elektróny Brock RC29 HGVP si vás práve našli.

Rozmer Cena Dostupnosť
8,5x20 5x112 ET33 296,70 € 20 ks skladom u výrobcu, osobný odber 21.5., doručenie kuriérom 22.5.