Predajňa Pneumatiky.sk

Viac informácií

Brock RC27 Schwarz Glanz Voll Poliert SGVP Ilustračná fotografia

Brock RC27 Schwarz Glanz Voll Poliert SGVP

Aby sme zaručili, že vybrané elektróny budú použiteľné na Vaše auto, vyberte prosím model auta. V prípade, že ste Vaše vozidlo nenašli, použite prosím vyhľadávač na stránke Elektróny.

Dominantné kontúry vykresľujúce charakter modelu elektrónov Brock RC27 Schwarz Glanz Voll Poliert SGVP zo série značky RC Design čerpajúcej know-how Brocku pod jeho taktovkou prepožičiavajú svoju unikátnosť celému vozu.

5 párov dvojitých lúčov s centrálnym priezorom a interesantným reliéfnym lemovaním pripomína chvosty kométy snažiacej sa prelomiť okraj ráfika, v čom im zabraňuje pevné 5-dierové uchytenie v centrálnej zóne.

Prostredníctvom šetrnej povrchovej úpravy sú alu disky Brock RC27 Schwarz Glanz Voll Poliert SGVP odolné voči prachu, kameňom i posypovej soli, takže s nimi môžete ohurovať aj v zimnom období.

V čiernom lakovaní modelu RC27 Schwarz Glanz Voll Poliert sa stredové jamky takmer strácajú, kým tenké kontúry leštených lúčov vynikajú ešte viac aj vďaka ich kontrastnému lemovaniu. Široká škála veľkostí predurčuje alu disky Brock RC27 SGVP pre použitie na rôzne typy vozidiel, obzvlášť pre modely Audi a VW.

Rozmer Cena Dostupnosť
6,5x16 5x114,3 ET45 118,40 € 4 ks skladom u výrobcu, osobný odber 28.5., doručenie kuriérom 29.5.