Predajňa Pneumatiky.sk

Viac informácií

Brock RC27 Kristall Silber KS Ilustračná fotografia

Brock RC27 Kristall Silber KS

Aby sme zaručili, že vybrané elektróny budú použiteľné na Vaše auto, vyberte prosím model auta. V prípade, že ste Vaše vozidlo nenašli, použite prosím vyhľadávač na stránke Elektróny.

Dominantné kontúry vykresľujúce charakter modelu elektrónov Brock RC27 Kristall Silber KS zo série značky RC Design čerpajúcej know-how Brocku pod jeho taktovkou prepožičiavajú svoju unikátnosť celému vozu.

5 párov dvojitých lúčov s centrálnym priezorom a interesantným reliéfnym lemovaním pripomína chvosty kométy snažiacej sa prelomiť okraj ráfika, v čom im zabraňuje pevné 5-dierové uchytenie v centrálnej zóne.

Prostredníctvom šetrnej povrchovej úpravy sú alu disky Brock RC27 Kristall Silber KS odolné voči prachu, kameňom i posypovej soli, takže s nimi môžete ohurovať aj v zimnom období.

Strieborná verzia modelu Brock RC27 Kristall Silber je natoľko prehľadná, že necháva vyniknúť každému lomu, zlomu či línii. Široká škála veľkostí predurčuje alu disky RC27 KS pre použitie na rôzne typy vozidiel, obzvlášť pre modely Audi a VW.

Rozmer Cena Dostupnosť
6,5x16 5x112 ET50 101,75 € 4 ks skladom u výrobcu, osobný odber 27.5., doručenie kuriérom 28.5.