Predajňa Pneumatiky.sk

Viac informácií

Brock B39 Himalaya Grey Matt HGM Ilustračná fotografia

Brock B39 Himalaya Grey Matt HGM

Aby sme zaručili, že vybrané elektróny budú použiteľné na Vaše auto, vyberte prosím model auta. V prípade, že ste Vaše vozidlo nenašli, použite prosím vyhľadávač na stránke Elektróny.

Keď sa povie Brock, je to zaručene o dizajne. Ďalšia generácia elektrónov ohromujúcich kombinácií značky Brock B39 Ferric Grey Voll Poliert FGVP je toho nepopierateľným dôkazom.

Štíhle línie početných lúčov, optická dynamika v statike, 5 ukrytých jamiek v centrálnom fokuse a priestor pre lom svetla, to všetko spojené do jednej komplexnej štruktúry vyznieva pôsobivo a štýlovo zároveň. S alu diskami Brock B39 Ferric Grey Voll Poliert FGVP môže byť takýto aj váš voz.

Nové farebné varianty dodávajú kolesu zakaždým iný look. Zatiaľ čo hliníkové disky Brock B39 Ferric Grey Voll Poliert FGVP s plným leštením žiaria v každom uhle, verzia Brock B39 Himalaya Grey Matt HGM v sivej matnej je dynamicky dravá.

Alu disky Brock B39 vo veľkostiach 7,0 × 17, 7,5 × 18 a 7,5 × 19 s 5-timi jamkami rozžiaria vozy značiek Audi A6, VW Golf 7 alebo Opel Mokka, v 4-jamkovom prevedení vyznejú na vozidlách, ako Ford Fiesta.

Rozmer Cena Dostupnosť
7,5x19 5x112 ET51 231 € 20 ks skladom u výrobcu, osobný odber 27.5., doručenie kuriérom 28.5.