Predajňa Pneumatiky.sk

Viac informácií

Novinka Continental EcoContact 6

Značka pneumatík Continental prichádza na trh s novinkou pod názvom EcoContact 6, ktorá je vylepšenou verziou svojho predchodcu ContiEcoContact 5.Táto značka sa vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam a pokročilým technológiám zaraduje medzi špičku nielen v bezpečnosti, ale aj v inováciách.

Séria EcoContact predstavuje radu pneumatík, ktoré sú špeciálne zamerané na vodičov jazdiacich dlhé trasy a tých, ktorí chcú nielen šetriť svoju spotrebu, ale aj životné prostredie. Všetci výrobcovia pneumatík sa snažia ísť v súčasnom trende, ktorým sú ekologické riešenia, pretože práve na tie kladú motoristi vysoký dôraz. Výrobou nového EcoContactu chce Continental uspokojiť nielen potreby výrobcov, ale najmä spotrebiteľov, ktorí sú čoraz viac ekologickejší.

Čím je novinka EcoContact 6 tak výnimočná?

Táto novinka vo svete automobilov je skvelým riešením, ako sa dajú vyvážiť všetky dôležité vlastnosti. Výrobcovia pri jej výrobe optimalizovali valivý odpor pneumatiky, čo má pozitívny vplyv na zníženie spotreby. Vďaka kratšej brzdnej dráhe poskytuje pneumatika vyššiu bezpečnosť, lepšiu priľnavosť a taktiež ovládateľnosť. Pneumatika je špecifická aj vylepšeným dezénom, ktorý zabezpečuje bezpečnú jazdu nielen na suchom, ale aj mokrom povrchu. Drážky ramien sa otvárajú smerom von a preto voda odteká tak, že dokáže znížiť riziko aquaplaningu.

Vodiči, ktorí majú o túto novinku záujem ju majú k dispozícii v rôznych rozmeroch, pričom čoskoro pribudnú aj ďalšie. Keďže Continental spolupracuje s výrobcami automobilov, dokáže tak optimalizovať parametre jednotlivých pneumatík na rôzne vozidlá. Značke sa podarilo vyvinúť už 50 rozmerov tejto pneumatiky a ďalších 50 pribudne čoskoro.

Cieľom značky Continental je nielen vyvíjať novinky, ale aj tie najlepšie možné riešenia, ktoré sme doteraz nepoznali. Výrobok EcoContact 6 je zárukou toho, že vodič bude jazdiť nielen ekonomickejšie, ale najmä ekologickejšie. Aj vďaka takýmto riešeniam dokážeme znížiť znečistenie nášho ovzdušia, ktoré je problémom nielen pre krajinu, ale celý svet. Vodiči, ktorým záleží nielen na bezpečnej jazde, ale aj ochrane prostredia okolo nás, by nemali váhať, pretože EcoContact 6 je pre nich tou najlepšou voľbou.

Výrobca dokonca spustil dlhodobý test pneumatík pre vodičov, ktorí chcú EcoContact 6vyskúšať. Zapojiť sa tak do neho môže každý jeden vodič, ktorý najazdí počas letnej sezóny aspoň 10 tisíc kilometrov a vyplní prihlasovací dotazník. Aj toto je jeden zo spôsobov, ako chce novinku Continental otestovať a na základe pripomienok znova vylepšovať.