Predajňa Pneumatiky.sk

Viac informácií

Goodyear Eagle NCT5 Asymmetric 205/50 R17 89V * RSC Run Flat

Goodyear Eagle NCT5 Asymmetric 205/50 R17 89V * RSC Run Flat Ilustračná fotografia
Dostupnosť:
Momentálne nedostupné
Cena s DPH:
137,70 € 249,60 € (-45%)
Momentálne nedostupné

Komplexné inovácie zakomponované do týchto orlích strážcov vášho bezpečia na cestách v podobe moderných technológií uplatnených od kaučukovej zmesi, cez kostru, až po samotný dezén poskytujú výhody od naštartovania až do samotného cieľa. Ekonomicky ekologické pneumatiky zamerané na úspory energie, materiálov i nepriaznivých vplyvov na prostredie nesú príznačný názov Goodyear Eagle NCT5.

U pneumatík Goodyear Eagle NCT5 sa to vyspelými technológiami len tak hemží. A práve vďaka nim môžete bez obáv prekonávať nástrahy na vašich potulkách prírodou. Active Corner Grip vychádza z asymetrického profilu s perličkovou výstužou na vnútornej strane orientovaného na stabilitu v zákrutách a spoľahlivú manipuláciu v prípade aquaplaningu.

Novo vyvinutý oxid kremičitý dohliada na šetrné vynakladanie energie pri odvaľovaní pneumatiky, čím zároveň dochádza k nižšej spotrebe paliva (o 5 % v porovnaní s predchodcom), teda aj k šetrnejšej produkcii emisií CO2. Vďaka svojej zdravej životospráve pneumatiky Goodyear Eagle NCT5 starnú pomalšie a dožívajú sa o 25 % viac kilometrov.

Do nevyspytateľných prírodných podmienok sú vybavené aj technológiami Goodyear pre spoľahlivý dojazd - Goodyear Extended Mobility Tyre (EMT) a RunOnFlat (ROF) (pri niektorých rozmeroch), vďaka ktorým vás nenechajú stratených ani v prípade náhodnej nepriaznivej udalosti.

Vlastnosti Goodyear Eagle NCT5

  • letné pneumatiky pre osobné automobily
  • prešpikované technológiami pre ekonomické i ekologické úspory
  • Active Corner Grip s asymetrickým profilom s perličkovou výstužou na vnútornej strane pre stabilitu v zákrutách a dôveryhodnú manipuláciu
  • Goodyear Extended Mobility Tyre (EMT) a RunOnFlat (ROF) pre spoľahlivý dojazd v prípade defektu (pri niektorých rozmeroch)
  • inovovaný oxid kremičitý pre nižšiu spotrebu paliva (o 5 %) a menej emisií
Druh: Osobné pneumatiky
Typ: Letné pneumatiky
Značka: Pneumatiky Goodyear
Dezén: Eagle NCT5 Asymmetric
Rozmer: 205/50 R17
Záťaž. index: 89 (do 580 kg)
Rýchl. index: V (do 240 km/h)
Dojazdové: Áno

Palivová efektivita v súvislosti s valivým odporom pneumatík

E

Bezpečnosť v súvislosti s priľnavosťou na mokrom povrchu

C

Úroveň hluku v súvislosti s vonkajšou úrovňou hluku (dB)

B (69 dB)