Predajňa Pneumatiky.sk

Viac informácií

Snehové reťaze pre Chevrolet Kalos 4-dver.

Berte prosím na vedomie, že nasledujúce odporúčania vhodných veľkostí snehových reťazí pre daný rozmer pneumatík nemusia byť vhodné pre každé vozidlo. Aj napriek maximálnej starostlivosti sa môže v dôsledku rýchlych technologických zmien stať, že nie všetky údaje budú aktuálne v každom okamžiku.

Žiadame Vás, aby ste sa pred vytvorením nákupom riadili informáciami, ktoré nájdete v užívateľskej príručke poskytnutej výrobcom vozidla. Predajca ani výrobca snehových reťazí nenesú v žiadnom prípade zodpovednosť za prípadne zmeny alebo poškodenia spôsobené použitím nesprávnych snehových reťazí.

Pewag Lite 9 60

Pewag Lite 9 sú jednoduché a napriek tomu veľmi spoľahlivé snehové reťaze pre použitie na spevnených cestách. Sú určené pre vozidlá s minimálnym priestorom v podbehoch kolies, keďže vyžadujú len 9 mm voľný priestor okolo kolesa. Takisto sa vyznačujú spoľahlivžm použitím na spevnených cestách a jednoduchou montážou. Využitie pre snehové reťaze Pewag Lite 9 odporúča sa pre vozidlá s malým priestorom v ... Viac »

Na objednávku Ďalej

SnowDrive X-9 Gr. 5

Vizuálne nenápadné, zato konštrukčne prepracované sú snehové reťaze SnowDrive X-9 vybavené do drsného terénu plného prekážok. Vďaka mangánovej oceli im opotrebenie či roztrhnutie nehrozí. 9 mm články posplietané do odolnej konštrukcie vďaka ich čiernemu sfarbeniu na pneumatikách len tak ľahko nezbadáte, zato rozdiel za volantom pocítite ihneď. Snehové reťaze SnowDrive X-9 sú navyše veľmi ... Viac »

Na objednávku Ďalej

Modula Polaire Grip 10

Výnimočné po všetkých stránkach, snehové reťaze Modula Polaire Grip patria medzi skutočných priekopníkov vo svojom segmente. Inovatívny dezén, ultra rýchla a komfortná montáž a doslova panoramatická škála použitia na všetky osobné vozidlá a až 600 druhov pneumatík z nich robia flexibilných spoločníkov na zimných cestách kamkoľvek. Revolučný skelet z polyuretánu doplnený o hroty z nehrdzavejúcej ocele ... Viac »

Na objednávku Ďalej