Predajňa Pneumatiky.sk

Viac informácií

Novinka: Uniroyal MS Plus 77

O pneumatikách Uniroyal je všeobecne známe, že sú kvalitné na suchej ceste a vynikajúce do dažďa vďaka rýchlemu odvodu vody, čím je minimalizované riziko aquaplaningu. U novej zimnej pneumatiky Uniroyal MS Plus 77, ktorá nahradila minuloročný model MS Plus 66, to platí bez výnimky. Táto nová pneumatika je určená pre veľké a rýchle autá a konštrukčne riešená tak, aby vyhovovala dnešným zimným podmienkach na cestách.

Bezpečnejšia jazda na mokrých vozovkách

Dezén novej pneumatiky Uniroyal MS Plus 77 vďaka širokým otvoreným drážkam prechádzajúcim zo stredu postupne do ramennej oblasti a vďaka ich vysokému podielu na dezéne má zlepšený odvod vody z kontaktnej plochy s vozovkou. Zvýšená schopnosť absorpovania vody zaručuje bezpečnú jazdu na mokrých vozovkách a minimalizuje aquaplaning.

Lepšia ovládateľnosť na mokrých povrchoch

Behúňová zmes zimnej novinky MS Plus 77 bola špeciálne vyvíjaná na prevádzku na mokrých cestách, čím bol dosiahnutý lepší kontakt dezénu s povrchom cesty. Zvýšením tuhosti ramenných blokov konštruktéri dosiahli zníženie deformácie blokov dezénu pri zatáčaní. Týmito dvoma technickými zmenami dosahuje pneumatika lepšiu ovládateľnosť na mokrých cestách ako jej predchodca MS Plus 66

Priľnavosť a trakciu na snehu

Vyššia hustota dezénových lamiel zlepšila zarezávanie novej zimnej pneumatiky do snehu, čím sa zlepšili jazdné vlastnosti a trakcia v zasnežených podmienkach.

Lepšie brzdenie na ľade

Nová pneumatika MS Plus 77 dosahuje aj lepšie jazdné a trakčné vlastnosti na ľade ako jej predchodca. Aplikovaním vnútorných zarážok lamiel ktoré ostávajú pootvorené vysokou hustotou lamiel sa dosiahlo výrazné zlepšenie stierania vodného filmu z povrchu ľadu a plynulé odtekanie vody.

Zimné pneumatiky Uniroyal MS Plus 77 ponúkame v nasledovných rozmeroch: